Tureksempel

Drømmegolf i Sør-Afrika

I påsken 2008 arrangerte vi tur til Sør-Afrika, som beskjedent nok må kunne kalles en kjempesuksess. Noe som er veldig viktig med tanke på en tur som dette er planlegning. For å kunne sette opp en orentlig tur trenger vi gjerne ett år.

Tilbudet vi satte opp så lik ut:

Dette blir garantert ditt livs golfferie!

Tre ting på en gang? Kan det være mulig, tenker du kanskje nå? Og det er det, for Sør-Afrika har alt dette, og mere til. Det er bare å velge og vrake!

I samarbeid med en lokal sør-afrikansk turoperatør, og basert på egne erfaringer fra tidligere besøk i Sør-Afrika, har vi nå utarbeidet et detaljert program for denne turen, som blir vesensforskjellig fra våre årlige reiser til Thailand. På denne turen vil vi reise over hele dette veldige landet, fra Kruger Nasjonalpark  i nordøst, til Kapp det Gode Håp i sørvest. Innkvartering skjer på 3 og 4-stjerners hoteller. Hotellene har god beliggenhet i forhold til severdigheter og folkeliv og, ikke minst viktig, golfbaner!

Ved første øyekast synes du sikkert at turen er dyr, men av programmet ser du raskt det  er utrolig mye som er inkludert sammenlignet med en reise til for eksempel Thailand. Her har du programmet slik det ser ut i skrivende stund.

I turens pris inngår:

* Fly Oslo - Munchen - Johannesburg, Johannesburg - Port Elizabeth, Cape Town - Munchen - Oslo. 
* Transport av 15 kg golfbag på alle strekninger med South African Airways. Det kan bli tillegg for Oslo - Munchen - Oslo hvis SAS setter seg på bakbeina. Og det gjør de nok…. 
* Overnatting i 15 netter på 3- eller 4-stjerners hoteller med frokost
* 8 runder golf med caddie eller golfbil (ditt valg, men caddie er ikke tilgjengelig på alle baner)
* Kulturshow og middag dag 4
* Alle utflukter som er spesifisert i programmet
* Inngangspenger på spesifiserte utflukter
* Solnedgangscruise med 3 retters gourmetmiddag dag 7
* Busstransporter med luftkondisjonert luksusbuss, samt all transport til/fra golfbanene.
* Avgifter/tips til porters (bærere som håndterer bagasje)
* En liten gave fra vår lokale arrangør.

Kr 30.950 pr person, tillegg for enkeltrom kr 2.010

Dette inkluderer det som er spesifisert i programmet, men sikkert er det at det dukker opp overraskende arrangementer, premier til dyktige spillere når vi har konkurranser, og for golf- eller andre prestasjoner ut over det vanlige (blemmetoppen), og andre uspesifiserte og gratis tildragelser som ikke er programfestet. Den tid, den glede!Kommentarer:

1) Vi flyr fra Johannesburg til Port Elizabeth i stedet for til George. Dette har sammenheng med lastekapasiteten på flyet. Siden alle reiser med golfbager vil vi jo gjerne ha dem med oss. Det betyr en lengre busstur til Knysna, men fram kommer vi.

2) Vi får en egen, chartret hjuldamper på the Knysna Lagoon, og om bord får vi servert en 3-retters gourmetmiddag ekskl. drikkevarer.

3) Vår lokale leverandør tar naturlig nok forbehold om uforutsette prisøkninger, men golf, hoteller er bestilt og bekreftet, så noen dramatiske endringer blir det nok ikke.

4) Merk hcp-krav på Pezula Golf Club. 24 for herrer og 36 for damer. Men litt slingringsmonn har vi nok.

5) Prisen er basert på 28-32 deltagere

 

Nyheter
Gruppetur til Sør-Afrika 2015
9/15/2014
Ny runde med drømmegolf går til Sør-Afrika fra 11. til 27. mars 2015. 11 runder fordelt på 16 dager. Max. 32 deltakere.

Les mer >>

Reiseleder
9/15/2014
En liten presentasjon av vår faste reiseleder, Steinar Bjerke

Les mer >>
 
Besøksadresse: Løkkekroken 106, 1815 Askim | T: 69 88 33 70                        Design / CMS: Netnor