Program 2019

Drømmegolf i Thailand, 13. november til 1. Desember 2019
Alternativ avreise 6. november for de som vil ha en uke ekstra!

 

Vi flyr mest sannsynlig med Thai Airways direkterute til Bangkok. Avreise for hovedgruppen 13. november kl 13:30 fra Gardermoen, med ankomst Suvarnabhumi Airport 14. november, kl. 06:20 lokal tid. Flytiden er drøyt 10 timer non-stop.

Onsdag, 13. 11. Avreise fra Oslo kl. 13:30 (TG955)

 

Torsdag, 14. 11. Ankomst Bangkok 06:20 lokal tid. Buss fra Suvarnabhumi Airport til Hua Hin. Det er ca. 220 km dit, og motorvei hele veien. Underveis stopper vi på et servicesenter slik at du kan ta ut lokal valuta i minibanken, kanskje handle litt, benytte toalettet og strekke på bena. Og du oppdager umiddelbart at her er det billig, samt godt og varmt! Ankomst Hua Hin ca. kl. 10:30, og da passer det kanskje med en sen frokost eller tidlig lunsj? Resten av dagen er avsatt til akklimatisering, massasje og hvile, og kanskje en blund under en solparasoll på stranden? Om kvelden inviterer Nilawan på velkomstmiddag. Drikke er for den enkeltes regning. Start ca. kl. 18:00.

 

Fredag, 15. 11.   Tradisjonen tro starter vi på Palm Hills, som er vår «hjemmebane». Det er her vi spiller konkurransen vår, mandag om en drøy uke,så nå har du en mulighet til å legge opp spillestrategien! Greenene vil trolig gjøre deg noe mer gråhåret enn du allerede (kanskje) er?

 

Lørdag, 16 .11.Majestic Creek. En herlig bane som går i to store sirkler, slik at du aldri ser andre spillere, eller fairwayer, unntatt når du passerer klubbhuset. Her hører du aldri «fore»!

 

Søndag, 17. 11. Banyan GC er den nest nyeste banen i Hua Hin og ble åpnet for 9 år siden. Et praktfullt anlegg, og en spennende bane.

 

Mandag, 18. 11. Hodet begynner å komme på plass, og livet leker. Det er fridag, og på høy tid å utforske Hua Hin med omegn. Hvis det fremdeles skulle rykke kraftig i golfarmen er det bare å si ifra, så ordner vi en runde på en bane etter ditt ønske. Runden betales da direkte til Ford, vår superfixer som ordner alt! Dagen forøvrig til fri disposisjon. Stranden er et godt alternativ for en lat dag.

 Om kvelden starter vi kl. 18:00 med et cocktailparty der vi serverer øl, hvitvin eller G/T og snacks på Nilawan. Ca. kl. 18:45 ankommer våre biler, som tar oss til Chao Lay inne i sentrum, hvor det blir dekket til et thailandsk sjømatmåltid. I kveld er dere gjester av GolfFerie!

 

Tirsdag, 19. 11   Black Mountain. Kåret til en av verdens 100 beste baner utenfor USA, og beste bane i hele Det Fjerne Østen. Kanskje du så Europatouren på Viasat Golf herfra i mars 2016? Nå er det din tur til å nyte denne banen! Her er det ikke et gresstrå som ligger feil vei!

 

Onsdag, 20. 11. Det er tid for vår tradisjonelle overnattingstur. Vi kjører til Kaeng Krachan GC hvor vi spiller dagens runde. Etter lunsj og forfriskninger setter vi kursen mot Kaeng Krachan Golf and Country Club, hvor vi blir innkvartert for natten. Her blir det selvsagt middag med drikke, som er inkludert, samt hyggelig samvær utover kvelden. Hotellet har svømmebasseng med jacuzzi, så muligheter for et nattlig mesterskap i synkronsvømming er tilstede. Ble prøvd på vår første tur i 2004, ingen druknet.

 

Torsdag, 21. 11. Etter frokost laster vi opp og kjører tilbake til Kaeng Krachan Golf Club, som praktisk nok ligger 12 km fra banens hotell! Et typisk utslag av Thai-logic! Etter runden og lunsj, laster vi opp og kjører tilbake til Hua Hin.

 

Fredag, 22. 11.Denne dagen er avsatt til individuell sightseeing! Kanskje Broen over Kwai, Floating Market, en tur til nasjonalparken Sam Roi Yot, eller et lunsjcruise med May Thai, en stor turbåt, med besøk på Monkey Island, og hilser på slektninger (fjerne?), bader og fisker fra båten.

 

Ford fikser det du har lyst på
Om kvelden finner vi på noe for alle som både er gratis, gøy og godt!

 

Lørdag, 23. 11. Fri! Men som det så treffende er sagt: «En dag uten golf er en bortkastet dag», så jeg regner med at vi legger opp til en golfrunde for de ivrigste? Royal Hua Hin eller Sea Pines kan være et gode valg, begge kun 5-10 minutter fra hotellet!

Men etter gårdagens øvelser kan det kanskje være greit med en fridag...

 

Søndag, 24. 11. Palm Hills. Dette er dagen for den store Stableford-konkurransen, så nå er det alvor! Vi samles til premieutdeling på Nilawan kl. 18:00. Kanskje du spiser middag her også?

Mandag, 25. 11. Royal Springfield - En klassisk Jack Nikclaus-bane med mange spennende og utfordrende hull, som virkelig vil teste dine ferdigheter!

 

Tirsdag, 26. 11. Black Mountain. Nok en runde på denne vidunderlige banen. Faktisk er det på denne banen hvor de fleste oppnår gode scorer. Den er muligens slopet litt for snilt, men gode resultater er jo alltid hyggelig.

Onsdag, 27. 11. Fri! Stranddag, eller en runde golf? Kanskje shopping? Du får nok dagen til å gå!

 

Torsdag, 28. 11. Majestic Creek - Denne kan vi nå, og «knuser» lett?

I dag og i morgen er det Order of Merit som styrer spilleoppsettet, og det betyr at du går sammen med noen som ligger nær deg på resultatlisten. Full fight fra første slag! Lederballen går sist.

 

Fredag, 29. 11. Banyan igjen, og nå skal vi selvfølgelig ikke gå i de samme fellene som forrige gang! Med andre ord: Ut for å knuse bane! I dag har vi sen start (fra kl. 11:30). Etter innkomsten arrangerer vi en Golf and Wine Dinner i solnedgangen på terrassen foran klubbhuset. Vi får en herlig 5 retters meny med 5 forskjellige viner. Våre biler bringer oss tilbake til Nilawan etter middagen.

Dette er finalen på Order of Merit, og siste mulighet til å bedre din plassering, eller vinne hele greia!

 

Lørdag, 30. 11. Palm Hills. Fordi flyene til Europa stort sett går etter midnatt, kan den siste dagen bli lang. I år, som i fjor, har vi valgt å bli i Hua Hin hele dagen, og spille en avslappende runde på Palm Hills for de som ønsker det. Vi tar opp spilleønsker når vi er vel framme i Hua Hin. Etter velfortjente forfriskninger reiser vi tilbake til Nilawan, hvor vi spiser lunsj, eller en tidlig middag. Vi disponerer rommene frem til avreise slik at du kan avslutte med en ettermiddagstur på stranden, eller en strekk før vi setter kursen for flyplassen ca. kl. 18:00

Fordi noen vanligvis ønsker å stå over denne runden, er den ikke inkludert i prisen, men betales direkte til Ford av de som ønsker å spille. Prisen kommer vi tilbake til.

 

Søndag, 1. 12. Flyavgang etter midnatt (kl. 00:20) den 30. OBS! Datoen skifter som kjent kl. 00:00!! Ankomst, Oslo kl. 06:50

 

Spilledagene har vi normalt avreise fra hotellet fra ca. kl. 08:00, og har utslag stort sett fra 09:00 og utover. Siden vi er mange som skal av gårde hver morgen, blir det puljevis avreise i minibusser med et par minutters mellomrom.

 

Hvis vi kan starte på hull 1 og 10, blir det felles avreise. Dette kommer vi tilbake til hvis det blir aktuelt.

 

Vi har en god tradisjon for å leske strupen og kanskje spise lunsj i ro og mak når vi kommer inn fra våre runder. Slik blir det denne gangen også. Vi tar forbehold om endringer i spilleprogrammet.

 

Reisens pris inkluderer:

 

·         Flyreise t/r Oslo-Bangkok på turistklasse inkl. 30 kilo bagasje. Golfbag går som del av bagasjekvoten. (2 kolli innsjekket bagasje)

 

·         Busstransport t/r Bangkok-Hua Hin (3 timer hver vei). Servering av forfriskninger i bussen av egen bartender!

 

·         Innkvartering, 16 netter i dobbeltrom med frokost. på Nilawan Hotel (Vårt faste hotell på 16. året!) Tillegg for enkeltrom ca. kr 1 800. Dekker også enkeltrom på utflukten.

 

·         Greenfee og caddiefee for 11 golfrunder. Caddie er obligatorisk. Tips til caddiene, 300 Baht (ca kr 75 pr. runde) er ikke inkludert.

 

·         All transport til og fra banene på spilledagene.

 

·         2-dagers tur til Kaeng Krachan inkludert greenfee, caddiefee, transport, hotel med frokost, middag med drikkevarer.

 

·         Golfbiler er tilgjengelig på alle baner for kr 150-200 pr runde. Normalt er det 1 person pr bil, og caddien kjører, men noen baner aksepterer 2 spillere på bilen

 

·         2 velkomstmiddager, samt Golf and Wine Dinner (avslutningsmiddag) etter finalen på Banyan. (Se programmet)

 

·         Order of Merit. Dine åtte beste runder av 10 (stablefordpoeng) teller med i sammendraget, men deltagelse er selvsagt frivillig! Reisegavesjekker i premie til de 3 beste. En daglig fight, med lederball på de to siste rundene. Spennende og gøy, og normalt skiller det bare et slag eller to før siste hull!

 

·         Nilawan Invitational, hovedturneringen under turen. Premier til alle, til og med til de som kommer på delt 6. plass, og det er mange. (Kanskje så mange som 30?)

 

·         Sen utsjekking avreisedagen (kl 18:00) slik at du kan pakke i ro og mak etter golfrunden.

 

·         En fyldig reisemappe med praktiske råd og tips, som du får 4-5 uker før avreise, slik at du har god tid til å planlegge.

 

Og så var det prisen, da. Det er spesielt to ting som påvirker den – flybilletter og valutakurs. Den thailandske baht’en har styrket seg jevnt og trutt over de siste 8 årene, og den er i skrivende stund 60% dyrere enn i 2010!! Men hvis den skulle holde seg rundt 25 NOK for 100 Baht regner vi med at prisen holder seg rundt fjorårets nivå på i underkant av 25 000 kroner pr. person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom ca. kr 1 800.

 

 
Nyheter
Gruppetur til Sør-Afrika 2015
9/15/2014
Ny runde med drømmegolf går til Sør-Afrika fra 11. til 27. mars 2015. 11 runder fordelt på 16 dager. Max. 32 deltakere.

Les mer >>

Reiseleder
9/15/2014
En liten presentasjon av vår faste reiseleder, Steinar Bjerke

Les mer >>
 
Besøksadresse: Løkkekroken 106, 1815 Askim | T: 69 88 33 70                        Design / CMS: Netnor