Nilawan Invitational

Nilawan Invitational
En eksklusiv turnering for Thailandgolfere!

Når man sitter rundt bordet en varm kveld i tropene, og har det hyggelig sammen med sine medreisende, dukker uvegerlig spørsmålet opp om å møtes igjen for en runde golf i hjemlige omgivelser. Dette er jo ofte noe man sier, og så løper det hele ut i sanden. Så ikke med Nilawan Open, oppkalt etter vårt ”guesthouse” i Hua Hin!

Gjengen fra 2004, totalt 18 golfere, møttes høsten 2005 hjemme hos en av deltagerne fra Hedmark medbringende lavvo og telt, og slik fødtes den første turneringen, som ble spilt på Mjøsen GK. Så kan man jo tenke at ”dett var dett”, men neida!  Kravet ble øyeblikkelig flere samlinger, for makan til trivelig gjeng skal man lete lenge etter.

Det samme skjedde naturligvis med gruppen i 2005. Vi bare måtte samles en gang neste sommer for å gjenoppfriske gode minner fra turen, samt mosjonere latter- og golfmuskler på nytt.

Våre svenske venner fra Karlstad inviterte prompte alle deltagere til samling i Karlstad, og utpå vinteren ble arbeidet med turneringene iverksatt.

Resultet ble at Nilawan Open I, med 14 deltakere går av stabelen på Oppegård GK 1. og 2. juli. Innkvartering skjer privat siden flere av deltagerne bor nær hverandre, og har gjesteplasser. 

Nilawan Open II arrangeres på Hammarø GK i Karlstad 8. og 9. juli med 22 deltagere. Våre svenske venner har ordnet golfpakker på Hotel Bilan i Karlstad. Der får vi kveldsbuffet, innkvartering, frokost og greenfee for SEK 670 pr person. Og det lar seg jo høre.

I påsken var vi en liten gruppe som vi selvfølgelig skal inkludere i fellesskapet, ellers har vi Nilawan Open III på gang!

I skrivende stund er turen i november 2006 på det nærmeste utsolgt, og det er lett å se for seg en Nilawan Open IV, med det resultat at arrangøren  kommer til å tilbringe sommeren på vei fra den ene golfturneringen til den andre!

Når årets tur i november er avsluttet, vil det være flere deltagere som har reist både 2 og 3 ganger, og har truffet de fleste deltagerne tidligere. Det vil derfor være naturlig å vurdere å lage en stor turnering/samling for alle som har deltatt på våre turer. Og det har vi til hensikt å gjøre i 2007. Og vi ser for oss et tidspunkt i midten av juni.

Så hermed er både tidligere og fremtidige reisende med Golfferie til Thailand og Hua Hin advart. 
Turneringen arrangeres helt på non-profit basis, og for å ha litt til premier, kan det bli aktuelt med en liten startkontingent. Det er det hele!

Nyheter
Gruppetur til Sør-Afrika 2015
9/15/2014
Ny runde med drømmegolf går til Sør-Afrika fra 11. til 27. mars 2015. 11 runder fordelt på 16 dager. Max. 32 deltakere.

Les mer >>

Reiseleder
9/15/2014
En liten presentasjon av vår faste reiseleder, Steinar Bjerke

Les mer >>
 
Besøksadresse: Løkkekroken 106, 1815 Askim | T: 69 88 33 70                        Design / CMS: Netnor