Verdt å merke seg

Når du kjøper golfreiser er tryggheten alfa og omega!

Det er mange som arrangerer golfreiser. Vennegjengen eller klubben utnevner en ansvarlig, som står for opplegg, bestilling og tilrettelegging, samt håndterer innkreving av penger og betaling til flyselskap, hoteller og baner.

Billig og effektivt, men hva med sikkerheten? Hva får du egentlig for pengene dine? Diverse ”golfreiseoperatører” tilbyr også sine tjenester til mer eller mindre eksotiske reisemål, basert på egne eller andres erfaringer fra tidligere turer. Og det kan jo gå bra.

Men har du tenkt på at en klubb- eller vennetur med 25 personer og en kostnadsramme på kr 10.000 pr person innebærer et budsjett på kr 250.000?

Hvilken sikkerhet har du egentlig hvis noe skulle skjære seg? Er flybillettene virkelig bestilt, eller registrerte selskapet kun en forespørsel? Og hva med arrangementet når dere er vel fremme? Er starttidene bekreftet og OK? Fikk du tilgjengelige rabatter da du bestilte? Hvordan var det egentlig med leiebilene? Eller kommer den bestilte bussen og henter oss? Får vi det hotellet vi faktisk har bestilt? Ligger hotellet vi bestilte virkelig i gangavstand? Det er et faktum at to mil faktisk er gangavstand det også. Det tar bare litt lenger tid! Og reisebransjen er full av verdensmestre i steinkast. Uttrykket ”et drøyt steinkast” kan fort vise seg å være noen kilometer.

Fallgruvene er mange, og sjekklisten er laaaaang og tidkrevende! Men tid har du sikkert nok av.

Vi i GolfFerie kan ta oss av alt dette for deg. Og viktigst av alt – vi er medlem av Reisegarantifondet og har stillet en økonomisk garanti for vår virksomhet. Sjekk at din arrangør har det samme, for det er din garanti for at alle økonomiske forpliktelser oppfylles som avtalt.

Gå inn på hjemmesiden www.rgf.no Der er vi registrert under vårt morselskap Ryk og Reis AS (GolfFerie).

Ring oss gjerne for en uforpliktende prat. Vi er spesialister på Portugal, Spania og ikke minst Thailand. Og vi har gode referanser. Det er din trygghet for et profesjonelt arrangement!

Nyheter
Gruppetur til Sør-Afrika 2015
9/15/2014
Ny runde med drømmegolf går til Sør-Afrika fra 11. til 27. mars 2015. 11 runder fordelt på 16 dager. Max. 32 deltakere.

Les mer >>

Reiseleder
9/15/2014
En liten presentasjon av vår faste reiseleder, Steinar Bjerke

Les mer >>
 
Besøksadresse: Løkkekroken 106, 1815 Askim | T: 69 88 33 70                        Design / CMS: Netnor