Thailand 2014, Sør Afrika 2015

Utrolig, men hygglig! Vi har faktisk en del påmeldinger til, og forespørsler om neste års tur allerede. Det eneste vi kan si med en viss garanti for sikkerhet, er at avreise finner sted 12. eller 13. november, og hjemreise 1. eller 2. desember 2014, og at vi bor på Nilawan!. 

Som vanlig gis det mulighet for avreise en uke eller mer tidligere, og i 2013 er det faktisk 19 av 32 som har valgt tidlig avreise. Det er ikke program for den tidlige delen, og hotellet betales direkte til vår mann Ford.

Programmet blir ikke ulikt årets, som du kan se her, men kanskje med valg av noen andre baner, og hvis prisene er fornuftige blir det nok direktefly Oslo-Bangkok. 

Som vanlig kan du registrere din interesse hos lars@danferie.no, og det blir neppe noen fakturering før i august/september 2014.

Sør-Afrika i mars 2015? 

Våre 2 turer til Sør-Afrika har vært spekket med opplevelser og golf på spektakulære baner. Og noen dager har gått med til forflytning over til dels lange avstander. Derfor ser vi denne gangen på en annen variant som innebærer at vi starter med noen dager på en vakker vingård (som selvfølgelig også har hotell og en herlig golfbane med daglige golfrunder) 8 km utenfor Stellenbosch. 

Vel akklimatiserte forflytter vi oss 5 mil til Cape Town, hvor vi tar inn storbyliv, sightseeing til Robben Island, Cape of Good Hope og Table Mountain (evt. golf for de som har vært her før) og shopping et par dager før vi returnerer til et sentralt hotell i den vakre byen Stellenbosch, som blir vår base for resten av oppholdet. Vi legger selvfølgelig opp til besøk på noen vingårder en av dagene.

Det er ingen mangel på vakre og utfordrende baner i dette området. Og selvsagt spiller vi Pearl Valley, som har vært åsted for South African Open et par ganger.

Et besøk i en safaripark klarer vi selvsagt også å få inn i programmet en dag. 

Dette programmet innebærer et "kompakt" opplegg hvor reiseavstandene er redusert til et minimum, uten at det påvirker opplevelsen av Sør-Afrika i særlig grad.

Det er i skrivende stund (oktober 2013) selvsagt umulig å si noe konkret om kostnaden for en slik tur, men i god GolfFerie-tradisjon kan du registrere din interesse, og du er selvsagt ikke økonomisk forpliktet til noe som helst før vi har pris og program klart.

Det generelle kostnadsnivået i Sør-Afrika er svært lavt sammenlignet med Norge. Faktisk ikke ulikt det du kanskje kjenner fra Thailand.

Nyheter
Gruppetur til Sør-Afrika 2015
9/15/2014
Ny runde med drømmegolf går til Sør-Afrika fra 11. til 27. mars 2015. 11 runder fordelt på 16 dager. Max. 32 deltakere.

Les mer >>

Reiseleder
9/15/2014
En liten presentasjon av vår faste reiseleder, Steinar Bjerke

Les mer >>
 
Besøksadresse: Løkkekroken 106, 1815 Askim | T: 69 88 33 70                        Design / CMS: Netnor