Selvskryt

 


"Selvskryt skal man høre på... for det kommer som regel rett fra hjertet".

Her følger føljetongen på en mail som gikk mellom deltakerne etter Thailandturen 2009.


Hjertelig takk for en fantastisk tur til Hua Hin, med flotte golfbaner og førsteklasses sosialt fellesskap. Vi har vært med på mange turer både med og uten golf, men det er ingen som kan måle seg med denne. Spesielt legger vi vekt på den familiære atmosfæren på Nilawan, og det gode og nære sosiale samværet med dere alle som var med. Langbordet i gata er et godt eksempel på hvordan et godt miljø kan utvikles, ikke minst med riktig armering og gode historier.

God mat og strømlinjet arrangement, samt transport til og fra banene var upåklagelig.
 
Vi ser frem til neste år, og håper vi får mulighet til å delta.
 
---------0---------
 
Vi slutter oss til Arnes positive kommentarer. Som "nykommere i klanen" følte vi oss velkomne fra første stund, og en må være usedvanlig surmaget for ikke å trives i dette miljøet. Dette har vi lyst til å gjenta, så vi får bare håpe at det ikke kommer noe i veien.

-------0-------

Etter noen uker med jobb og juleforberedelser, går tankene stadig vekk tilbake til herlige dager i Hua Hin. Det var virkelig en tur som overgikk våre  forventninger. Både et velsmurt godt opplegg i regi av Steinar (og Golfferie), og dere andre som tok imot oss "førstegangsreisende", har gitt oss lysten til å treffes/reise igjen. Foooore....

------0------

Vi takker for nok en hyggelig ferie. Det er ikke for ingenting at man stadig reiser tilbake til Thailand....til "Lyckliga gatan"   Kanskje vi sees til neste år.
 
-----0-----

En fantastisk tur for en nybegynner innen golfens verden. Undertegnede er allerede påmeldt til neste års tur. En får bare håpe at helsa holder.
 

Nyheter
Gruppetur til Sør-Afrika 2015
9/15/2014
Ny runde med drømmegolf går til Sør-Afrika fra 11. til 27. mars 2015. 11 runder fordelt på 16 dager. Max. 32 deltakere.

Les mer >>

Reiseleder
9/15/2014
En liten presentasjon av vår faste reiseleder, Steinar Bjerke

Les mer >>
 
Besøksadresse: Løkkekroken 106, 1815 Askim | T: 69 88 33 70                        Design / CMS: Netnor